sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tampere-Parola-Tervakoski-Savonlinna akseli

Tapahtumarikkaan hiihtolomaviikon jälkeen lähdin tänä aamuna (taas) kohti Parolannummea. Bussilla en ollut koskaan sinne mennyt ainoastaan tullut takaisin, joten bussissa oli semi kuumotukset, kun en ihan ollut varma siitä, että missä hevonvitussa on liittymä 27. Kuski oli kuitenkin ei-niin-stereotyyppinen bussikuski eli siis mukava ja ei elämäänsä kyllästynyt joten lupasi huikata minulle oman pysäkkini kohdalla. Jäin sitten tuossa pahamaineisessa liittymässä ja lähdin talsimaan. Yllätyin, kun tuttu kurkkusalaattimies ehti minua vastaan jo ennen kun olin ehtinyt puolimatkaan.

Yhdessä sitten hytistiin aivan saatanan kovassa tuulessa (voi suokaa anteeksi karkea kielenkäyttöni) ja odoteltiin L:n veljeä. No kyseinen herra ajoi ohi ja koska kyse oli moottoritien risteyksestä, saatin odotella jokunen tovi, että pääsi takaisin samaan paikkaan. Kyytiin päästiin ja ajeltiin Tervaan. Matkaa varjosti huono rahatalous, kun piti käydä kaupassa ja huomiselle reissulle olisi pitänyt kuulemma hommata 25e bensaan..No ei me turhia murehdittu, käytiin kaupassa ja sovittiin, että murehditaan myöhemmin. Päästiin L:län kämpille ja ehdittiin me tässä ruokaa laittaa ja musiikkia kuunnella vähän aikaa, nyt pari kurkkusalaattimieskaveria tupsahti ovesta ja tiedossa olis leffaa, tosin pojat meni nyt saunaan ja mä jäin kirjottelemaan.

Huomenna aikainen lähtö L:n tädin syntymäpäiville Savonlinnaan, ainakin paljuilua pitäisi olla tiedossa, mutta ennen sitä ihana 6.30 herätys ja kolmen tunnin antoisa ajomatka edessä. Nään myös lähes koko äidin puoleisen suvun...(APUA!), mutta kuulemani mukaan oikein mukavaa porukkaa eikä huolta pitäisi näin siis olla.

Stay tuned for more

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti